Djanoko
Sinds 1944
A la carte

Gado Gado             ( gemengde groenten in pinda saus                                   15.50    

 Ajam Boemboem Bali (Kip in spicey Bali saus)                                   € 17.50


Ajam  Ketjap         (
geroosterde kip met ketjapsaus)                                       €  17.50


Ajam Malakka      (
kipfilet in pinda-ketjapsaus)                                                 €  17.50


Gulei Kambing     (
Lamvlees in spicey Bali saus)                                                €  22.50


Daging Rendang   (
rundvlees in spicey cocosnootsaus)                                 €  22.00


Daging Semur       (
rundvlees in zoete sojasaus)                                   
€  22.00


Udang Bali             (
Groote Ganalen in Balinese saus )                                       €  24.50


Udang Ketjap        (
Groote Garnalen in ketjap saus)                                             €  24.50


Deze gerechten worden standaard geserveerd met witte rijst en sambal bontjes . Gebakken rijst, kleefrijst of bami kosten 2.50 € extra.
Home
Menukaart
Contact